Referenties

Ik kwam met aardig wat chaos en onzekerheden bij Carolien terecht. Ik was enorm aan het twijfelen over mijn huidige werk in de jeugdzorg en wist niet goed hoe ik hier mee verder kon en wat ik nu precies wilde. Ze heeft mij mooie spiegels voorgehouden waardoor ik na elk gesprek met herkenning en duidelijkheid naar huis ging. Ik weet nu veel beter wat ik moet doen en hoe ik dit kan doen en heb daarnaast ook veel over mijzelf geleerd. Nogmaals bedankt Carolien!

Sanne, teamleider Jeugdzorg

 

Via mijn werkgever kwam ik in contact met Carolien. Er was sprake van een conflict met een collega. Ondanks de inzet van HR en een mediation-traject bleef de situatie helaas ongewijzigd. Carolien heeft geholpen deze impasse te doorbreken, waardoor het contact met mijn collega is verbeterd en we weer prima kunnen samenwerken gelukkig.

Manager High Tech Systems

 

Ik kwam bij Carolien met de vraag of ik zou blijven werken als waarnemend huisarts of toch voor een eigen praktijk zou gaan. Door de gesprekken die ik had met haar kreeg ik zicht op wat ik écht wil. Hierdoor heb ik de knoop kunnen doorhakken en daar ben ik nog steeds heel blij mee!

Ellen, huisarts

 

Ik was erg onzeker in mijn relatie maar kon er niet de vinger op leggen waardoor dit kwam. Mijn partner stond niet open voor relatietherapie maar ik werd alsmaar ongelukkiger en voelde me ook slecht over mezelf. Door de gesprekken met Carolien begreep ik dat ik in een ongezonde relatie zat. Ze heeft me geholpen door vooral naar me te luisteren en me goed te informeren over mijn situatie. Ik heb geleerd wat goed is voor mij en heb hierin uiteindelijk ook de juiste keuzes kunnen maken. Hoewel dit niet makkelijk was, ben ik hier heel blij mee. Stukje bij beetje heb ik mezelf weer terug gevonden en dat voelt heel goed!

Eline

 

Toen ik in maart 2022 voor het eerst bij Carolien kwam, zat ik dicht tegen een burn-out aan. En dat was niet de eerste keer. Ik had daarvoor al eens hulp gezocht bij een POH-GGZ, maar daarmee kwam ik er niet écht bovenop. Natuurlijk kreeg ik wel handige tips waarmee ik een tijdje verder kon, maar vervolgens verviel ik al snel terug in oude patronen. Ik snapte niet waarom dat steeds maar weer gebeurde… maar inmiddels weet ik wél waarom. Als ik in één woord zou moeten beschrijven wat de coaching van Carolien mij heeft opgeleverd, dan zou dat ‘bewustwording’ zijn. Carolien heeft me op een zachte manier met de neus op de feiten gedrukt. Waar komen bepaalde gedachten en waar komt bepaald gedrag vandaan en vooral: hoe kan ik dit veranderen? Door die bewustwording, de fijne gesprekken met Carolien én haar praktische tips en oefeningen heb ik heel snel stappen kunnen zetten. Ik zit nu veel beter in mijn vel en die burn-out ligt niet meer op de loer. En daar ben ik Carolien heel dankbaar voor.

Anouk, zzp-er 

Carolien heeft een prettige manier van coachen. Ik was erg te spreken over haar aanpak waarbij ze je met gerichte vragen op het juiste pad zet. Ik heb een coaching traject gevolgd voor ondersteuning bij het maken van keuzes op het gebied van werk en privé. Op beide vlakken heeft Carolien goede ondersteuning geboden. Ik heb gekozen voor wandelsessies, een ontspannen sfeer waarin de interactie minder beladen kan zijn.

Carolien weet goed tot de essentie te komen van zowel privé- als werkgerelateerde vraagstukken en helpt je bij het vinden van je eigen antwoorden. Dat is ook de kracht van haar aanpak, je komt zelf met de oplossing waardoor deze in mijn ogen ook beter landt. En ook heel belangrijk, Carolien is een heel prettig en empathisch persoon en dat resulteert in een prettige sfeer tijdens de coaching. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen. 

Martin Bosscher, Information Security Officer 

Carolien is een hele prettige coach. Ze is helder, straalt rust uit en weet door haar scherpe observaties snel de vinger op de zere plek te leggen. Ook het wandelen is me goed bevallen. Ik ging letterlijk zwabberen, had dit niet door, maar toen Carolien me er op wees besefte ik ineens dat ik helemaal niet doelgericht bezig was. Confronterend en effectief!
Caroline T.

Ik heb vier gesprekken bij Carolien gehad en deze als zeer positief ervaren.
Carolien laat je zelf achter veel dingen komen, door je eigen gedrag en je reacties te spiegelen. Hierdoor verander je snel en makkelijk je eigen gedrag en gedachten,voor zover je jezelf dit toelaat, en in hoeverre dit op dat moment haalbaar is.
Carolien heeft hierdoor een zeer eigen werkwijze ontwikkeld, die ik zeer prettig vond.
Het is bij haar erg makkelijk geweest om open te zijn, ik heb niet de belemmering gevoeld die ik bij andere therapeuten dikwijls wel ervaren heb.
Ik had al snel door welke belemmeringen ik kon aanpassen waardoor ik me vrijer voelde. Mocht ik in de toekomst weer knel te komen zitten dan zal ik zeker weer bij Carolien aankloppen.
Lieve Carolien, dank je wel hiervoor.
Odette 

 

Carolien heeft mij mentaal in beweging gezet. Ik ben bij haar gekomen zonder richting en met veel vragen over werk & ambitie, persoonlijk toekomstperspectief en begeleiding in rouwverwerking. Doordat ze mij met veel rust de juiste en gerichte vragen wist te stellen heeft ze veel teweeg gebracht bij mij. Gesprekken die gedachtes, vragen en antwoorden bij mij opriepen waar ik, voor mijn gevoel, zonder haar niet alleen uit was gekomen.

Ik heb de gesprekken en wandelingen als zeer prettig ervaren. Carolien was er voor mij op een bijzonder moment in mijn leven waarbij ik haar begeleiding er heel goed bij kon hebben. Ik ben heel erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen en voor de richting die ze mij (weer terug) heeft gegeven.

Carolien was voor mij een fijn, lief en goed luisterend oor. Het is/was erg prettig om met haar te praten over mijn thuis(situatie) en toekomstperspectief. Door de gesprekken, vragen en verhalen van en met Carolien zijn bij mij de scherpste randjes er af!

Carolien, je hebt heel veel voor mij betekend.
Dank je wel!!
Hiske