Referenties

Carolien is een hele prettige coach. Ze is helder, straalt rust uit en weet door haar scherpe observaties snel de vinger op de zere plek te leggen. Ook het wandelen is me goed bevallen. Ik ging letterlijk zwabberen, had dit niet door, maar toen Carolien me er op wees besefte ik ineens dat ik helemaal niet doelgericht bezig was. Confronterend en effectief!
Caroline T.

Ik vond dat je goed kunt luisteren, zonder mij steeds te onderbreken. Ook kon je je goed inleven in mijn problemen. Er ging rust van je uit, met het gevolg dat ik me erg op mijn gemak voelde tijdens ons gesprek. Dat was voor mij erg belangrijk!!!
Ik heb later nog vaak aan ons gesprek terug gedacht en je tips toegepast.
Nog bedankt hiervoor.
Anneke

Ik heb vier gesprekken bij Carolien gehad en deze als zeer positief ervaren.
Carolien laat je zelf achter veel dingen komen, door je eigen gedrag en je reacties te spiegelen. Hierdoor verander je snel en makkelijk je eigen gedrag en gedachten,voor zover je jezelf dit toelaat, en in hoeverre dit op dat moment haalbaar is.
Carolien heeft hierdoor een zeer eigen werkwijze ontwikkeld, die ik zeer prettig vond.
Het is bij haar erg makkelijk geweest om open te zijn, ik heb niet de belemmering gevoeld die ik bij andere therapeuten dikwijls wel ervaren heb.
Ik had al snel door welke belemmeringen ik kon aanpassen waardoor ik me vrijer voelde. Mocht ik in de toekomst weer knel te komen zitten dan zal ik zeker weer bij Carolien aankloppen.
Lieve Carolien, dank je wel hiervoor.
Odette 

Carolien heeft mij mentaal in beweging gezet. Ik ben bij haar gekomen zonder richting en met veel vragen over werk & ambitie, persoonlijk toekomstperspectief en begeleiding in rouwverwerking. Doordat ze mij met veel rust de juiste en gerichte vragen wist te stellen heeft ze veel teweeg gebracht bij mij. Gesprekken die gedachtes, vragen en antwoorden bij mij opriepen waar ik, voor mijn gevoel, zonder haar niet alleen uit was gekomen.

Ik heb de gesprekken en wandelingen als zeer prettig ervaren. Carolien was er voor mij op een bijzonder moment in mijn leven waarbij ik haar begeleiding er heel goed bij kon hebben. Ik ben heel erg dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen en voor de richting die ze mij (weer terug) heeft gegeven.

Carolien was voor mij een fijn, lief en goed luisterend oor. Het is/was erg prettig om met haar te praten over mijn thuis(situatie) en toekomstperspectief. Door de gesprekken, vragen en verhalen van en met Carolien zijn bij mij de scherpste randjes er af!

Carolien, je hebt heel veel voor mij betekend.
Dank je wel!!
Hiske