Profiel

c02

 

Mijn naam is Carolien Wessels (1969). Ontwikkeling en verandering lopen als een rode draad door mijn leven. Het is voor mij essentieel om me te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.
Ik sta optimistisch in het leven en streef continu naar de balans tussen mijn verschillende rollen als counselor, moeder, ondernemer, dochter en vriendin.

 

 

Passie
Zit je niet zo lekker in je vel en doe je dingen waarvan je je afvraagt of ze nog wel bij je passen.Maak jij keuzes vanuit je innerlijke overtuiging of omdat deze nu eenmaal van je verwacht worden? Misschien ben je eraan toe om de balans op te maken; wat wil je nog bereiken, waarover ben je tevreden en zijn er nog mogelijkheden om je dromen en idealen te realiseren?

Mijn passie is om mensen weer in contact te brengen met wat hen werkelijk drijft. Waar word jij warm van, wat maakt jou gelukkig, waarvan krijg jij energie, kortom wat wil jij nu echt? Graag help ik jou om jouw passie te (her)ontdekken.

In 2012 ben ik mijn eigen praktijk voor coaching & counseling gestart.

 

Arbeidsverleden
Ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen bij veranderingsprocessen binnen organisaties. Na mijn studie heb ik 10 jaar gewerkt als communicatieprofessional bij de Rabobankorganisatie, zowel in de Achterhoek als in de Randstad. Daarnaast heb ik gewerkt als zorgmanager bij Livio en ben ik projectleider geweest bij de Stichting Welzijn Ouderen voor de regio Twente.

Aan het Coach College de Baak heb ik de vierjarige opleiding tot Master coach en Master counselor afgerond. https://coachcollege.nl/

 

Kernwaarden
Kernwaarden die mij typeren zijn: Professioneel, Betrouwbaar, Intuitief, Integer, Authentiek en Doortastend. Ik straal rust uit en neem jou als cliënt serieus. Deze eigenschappen combineer ik graag met een vorm van lichtheid en humor!

Ik ben als bedrijfsmaatschappelijk werker aangesloten bij de Beroepsvereniging van professionals in sociaal werk, onder lidnr. 624714 https://www.bpsw.nl/

 

OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via de innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in de kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Ik ben een van de coachprofessionals die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van OnzeCoach: https://www.onzecoach.nl/coach/carolien-wessels/

Ook kun je me vinden op coachfinder; een coachplatform op initiatief van Psychologie Magazine.