Gratis Ontwikkeladvies 2021

Meld je aan voor het gratis Ontwikkeladvies in 2021!

De subsidie voor gratis ontwikkeladviezen die in het najaar van 2020 door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid beschikbaar is gesteld, is op. Het kabinet heeft echter aangegeven extra budget beschikbaar te stellen voor ontwikkeladviezen in 2021. Wil je er dan op tijd bij zijn en in 2021 een gratis Ontwikkeladviestraject volgen, meld je dan nu alvast aan! Ik laat je dan direct weten wat de vervolgstappen zijn om te kunnen starten.

Wat is het gratis Ontwikkeladvies?

Onder de noemer ‘NL leert door’ biedt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een tijdelijke subsidieregeling aan. Deze subsidieregeling biedt werkenden (waaronder werknemers, flexwerkers en zzp’ers) én werkzoekenden de mogelijkheid om een gratis ontwikkeladviestraject te volgen. Het doel van het ontwikkeladvies is: deelnemers stimuleren om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Het ontwikkeladvies is voor jou gratis en bestaat uit 4 uur loopbaancoaching en een Arbeidsmarktscan.

Heb je nog andere vragen over het Ontwikkeladvies, neem dan even contact met me op. Dit kan per telefoon, per e-mail of door het contactformulier in te vullen op mijn contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.